Restaurant aanmelden of bijwerken

Laat je gasten weten wat je gewijzigde openingstijden zijn of dat je misschien tijdelijk gesloten bent. En zorg dat je afhaal en bezorgservices in ons handige overzicht staan. Wij zorgen ervoor dat dit overal gezien en gevonden wordt.

Een actueel overzicht

Op dit moment zijn er door de maatregelen veel veranderingen in de horeca in Zeeland. Sommigen hebben afhaal en bezorging weer opgestart, andere hebben andere sluitingsdagen. Het is voor inwoners én bezoekers handig om een overzicht te hebben van de mogelijkheden en dat overzicht bieden we met ZeelandEet.

Samen met allyourz zorgen we er ook voor dat verhuurders van vakantieverblijven en hoteleigenaren dit overzicht actief delen met hun gasten.

Verhoog je online zichtbaarheid

Met een unieke pagina op ZeelandEet.nl genereer je extra online aandacht en verbeter je de online vindbaarheid van jouw website op Google. Dit komt doordat ZeelandEet.nl een veelbezochte website is met geoptimaliseerde SEO technieken. Dit wordt door Google als waardevol gezien. ZeelandEet.nl zorgt voor meer bezoekers naar jouw website via ‘linkbuilding’. En we attenderen op jouw aanwezigheid vanuit het nieuwe toeristisch platform allyourz.nl.

Gratis plaatsing op ZeelandEet.nl

Een plaatsing op ZeelandEet.nl is volledig gratis! Met een plaatsing krijgt jouw restaurant een unieke pagina op het grootste restaurant platvorm van Zeeland. Potentiële gasten die in Zeeland zoeken naar het juiste restaurant, kiezen sneller voor jouw restaurant!

Maximaal resultaat

Haal het maximale resultaat uit jouw unieke restaurant pagina op ZeelandEet.nl en kies voor gesponsorde plaatsing! Met gesponsorde plaatsing staat jouw restaurant altijd bovenaan in de zoekresultaten. Door op te vallen, kiezen potentiële bezoekers eerder voor jouw restaurant!

Bestel- & reserveeroptie

Met de gesponsorde plaatsing kun je tevens gebruik maken van de bestel- en reserveeroptie! Zo laat je bezoekers direct vanuit jouw restaurant pagina gerechten bestellen of een reservering plaatsen!

Samenwerken

Last but not least. De inkomsten uit de gesponsorde plaatsing zullen zoveel mogelijk geïnvesteerd worden in de promotie van het platvorm op online en traditionele media. Zo helpen we samen de kleinere restaurants aan meer zichtbaarheid!

Plaats jouw restaurant gratis op ZeelandEet.nl

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png.