Restaurants in Breskens

Het Zeeuwse dorp Breskens heeft een nauwe band met het water. Het maritieme karakter van deze plaats in Zeeuws-Vlaanderen zie je op veel plekken terug. Bijvoorbeeld in de levendige jachthaven en de kleurrijke kunstwerken die je tegenkomt tijdens een wandeling. Ontdek de hoogtepunten van deze Zeeuwse badplaats.

Alle restaurants in Breskens

Breskens heeft meerdere havens: een veerhaven, vissershaven, jachthaven en handelshaven. In de havens van Breskens vind je verschillende restaurants. Hier eet je de beste verse vis en schelpdieren. Op en rond het bekende Spuiplein kun je bij verschillende horecagelegenheden terecht voor een lekkere kop koffie met een echte Zeeuwse bolus, een pan mosselen tijdens de lunch of een heerlijk uitgebreide vismaaltijd in de avond. Aan het Spuiplein kun je ook terecht voor andere gerechten en restaurants. Hier vind je onder andere een steakhouse, een pizzeria en een grillhuis.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Breskens ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.