Het mosseldorp van Schouwen-Duiveland

Zeg je Bruinisse, dan zeg je mosselen. Van oudsher is het een echt Zeeuws vissersdorp. De vele vissersboten en de grote mossel op het plateau in de haven zijn hier een zichtbaar bewijs van. Maar Bruinisse heeft meer te bieden dan mosselen. Dankzij de ligging aan het Grevelingenmeer is het dorp ook erg in trek bij watersporters.

Restaurants in het Zeeuwse Bruinisse

Op meerdere plekken in Bruinisse zijn visrestaurants te vinden waar je kunt genieten van vers gevangen vis en andere zeevruchten. In een mosseldorp als Bruinisse kun je op veel plekken mosselen eten. Aan de haven en in het dorp zijn restaurants en horecazaken die zeker de moeite waard zijn om te genieten van vers gevangen vis, mosselen en andere zeevruchten.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Bruinisse ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.