Restaurants in Cadzand-Bad

Cadzand heeft alle ingrediënten voor een verblijf aan de kust in Zeeland. Dit dorp in Zeeuws-Vlaanderen ligt vlakbij Cadzand-Bad, een mondaine badplaats die jaarlijks door veel mensen wordt bezocht. Cadzand is een ideale bestemming voor een korte of lange vakantie.

De beste restaurants van Zeeland vind je in Cadzand en Cadzand-Bad

In Cadzand en Cadzand-Bad vind je verrassend veel gezellige en heerlijke restaurants. Wereldwijd gezien, is dit de regio met de hoogste dichtheid Michelinsterren. Veel chefs halen hun ingrediënten dan ook graag direct van het land of uit de zee. Je vindt de restaurants in of direct aan de duinen. Langs de Boulevard de Wielingen in Cadzand-Bad kun je bijvoorbeeld terecht bij Pure C, het restaurant van topchef Sergio Herman waar chef-kok Syrco Bakker de leiding heeft in de keuken. Daar vind je een menukaart met onder andere veel visgerechten en gerechten die bereid worden met zeevruchten. Langs deze boulevard kun je ook terecht bij verschillende andere eetgelegenheden, zoals een brasserie, een bistro en meerdere restaurants.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Cadzand ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.