Zeeuwse vestingstad met een rijke historie

De stad Hulst is een echte vestingstad in Zeeland met een rijke geschiedenis. De historische stadswallen en de vele oude gebouwen in het centrum van de stad herinneren aan vroegere tijden. Met een ligging nabij de Belgische grens en met veel faciliteiten, is Hulst een ideale bestemming voor een korte of een lange vakantie.

Bezoek de restaurants in Hulst

In het oude centrum rond de Sint-Willibrordusbasiliek en aan de markt  in Hulst zijn veel restaurants te vinden. Er heerst hier een bourgondische sfeer. Je kunt bijvoorbeeld op verschillende plekken terecht bij een café of een tearoom voor een gezellige borrel, een lekkere lunch of voor een high tea. In de lente en de zomer zijn de terrassen uitgestald, waar je kunt neerploffen voor een hapje en een drankje. Ook in de avond kun je hier ook op veel plekken terecht.  Zo zijn er restaurants met een Oosterse, Italiaanse, Griekse, Egyptische of Turkse keuken. Aan de markt is onder andere Restaurant het Bonte Hert gevestigd. Een gezellig restaurant waar gerechten van hoogstaande kwaliteit en met de grootste finesse worden geserveerd.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Hulst ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.