Kamperland waar lekker eten en watersport samenkomen

Kamperland is het grootste dorp op het eiland Noord-Beveland. Vooral onder watersportliefhebbers is het dorp erg in trek. Met de unieke ligging aan zowel het Veerse Meer, de Noordzee als de Oosterschelde is het ook voor wandelaars en fietsers goed toeven in Kamperland.

Vind alle restaurants in Kamperland

Tijdens een verblijf in Kamperland zijn genoeg culinaire hotspots te ontdekken. In het dorp zijn meerdere restaurants en andere eetgelegenheden, maar ook in de dorpen rondom Kamperland zijn genoeg mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld terecht bij restaurants met een Griekse of Italiaanse keuken, maar ook bij restaurants met een echte Nederlandse menukaart. Omdat Kamperland dicht bij de Noordzee en aan de Oosterschelde ligt, is het ook niet verwonderlijk dat je op verschillende menukaarten kenmerkende Zeeuwse streekgerechten vindt.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Kamperland ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.