Restaurants in de historische hoofdstad van Zeeland

De historische binnenstad van Middelburg is een lust voor het oog. Hier vloeien eeuwenoude sferen over in een mooie mix van fijne restaurants, gezellige cafés, bijzondere winkels en trendy B&B’s

Eigenaar van een restaurant in Middelburg?

Verhoog je online zichtbaarheid met een gratis plaatsing op ZeelandEet.nl. Maak bovendien kosteloos gebruik van de online bestel- & reserveer mogelijkheid. Zo bereik je meer gasten die van jouw restaurant, hun favoriete restaurant maken.

Restaurant aanmelden

De beste restaurants in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Een stad met veel karakter en een rijke geschiedenis. Een monumentale stad met veel historische gebouwen, karakteristieke straatjes en sfeervolle pleintjes met een overvloed aan goede restaurants met gezellige terrassen. Middelburg is het bezoeken waard!

Heerlijk dineren bij een van de vele restaurants of gezellige eetcafe’s na een stadswandeling door het historische centrum van Middelburg. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een lekkere snack bij de vele snackbars.

Bij ZeelandEet vind je een overzicht van alle restaurants in Middelburg! Van trendy snackbar tot luxe culinaire restaurants. Met genoeg keuze uit Italiaans, Japans, grill, vis, culinair en zoveel meer. Geniet van een heerlijk lunch op een historisch pleintje in Middelburg. Of een gezellige avond uit eten in het karakteristieke Middelburg. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je favoriete Middelburgse restaurant in huis te halen! Veel restaurants in Middelburg bieden afhaalmenu’s aan of laat de lekkerste gerechten bezorgen door een van de bezorgrestaurants uit Middelburg.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Middelburg ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.