Restaurants in Oostkapelle

In familiebadplaats Oostkapelle vind je schone, brede stranden, duinen en natuurgebieden. Het heeft een karakteristieke dorpskern met oude boerderijen. Een plek om ontspannen te genieten met het hele gezin, inclusief de hond.

Alle restaurants in het Zeeuwse Oostkapelle

Aan de Dorpsstraat zijn de meeste restaurants en andere horecagelegenheden te vinden. Daar kun je op verschillende plekken terecht voor een lekkere lunch, een borrel of een diner. Niet alleen aan de Dorpsstraat, maar ook aan de Duinweg die richting het strand loopt zijn verschillende horecazaken te vinden. Voor liefhebbers van vis en schelpdieren, is een bezoek aan een restaurant in Oostkapelle zeker een aanrader. Op diverse plekken kun je aanschuiven voor een pan met mosselen uit Zeeland, oesters en Oosterscheldekreeften.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Oostkapelle ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.