Renesse is de geliefde familiebadplaats in Zeeland

Renesse heeft alle kenmerken van een echte badplaats. Door de aantrekkelijke ligging aan de duinen en het strand in Zeeland is het een populaire bestemming. Stranden, terrassen, winkels en uitgaansmogelijkheden, Renesse heeft het allemaal.

De leukste restaurants in Renesse

Verblijf in het dorp om te genieten van de zee, het strand en alles wat Renesse te bieden heeft. Op veel plekken in en om het centrum kun je terecht voor een hapje en een drankje. Een belangrijke straat in Renesse is de Hoge Zoom. Deze straat loopt dwars door het dorp en telt vele restaurants. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare hap uit de Franse of Aziatische keuken of zin hebt in een pizza van de Italiaan, in Renesse heb je een ruime keuze. Uiteraard kun je ook voor een lunch of een borrel aanschuiven in een de vele eetgelegenheden. Als je graag uit eten gaat met uitzicht op de zee, dan kun je terecht bij verschillende strandpaviljoens.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Renesse ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.