Historische stad Veere

Veere is een stad met een rijke historie. Dat zie je als je door de kleine straatjes loopt aan de verschillende monumentale panden. In Veere vind je verder leuke winkeltjes, fijne restaurants, een haven en een klein strand aan het Veerse Meer.

Leuke restaurants in het historische stadje Veere

Op zoek naar een restaurant in Veere? Er zijn veel verschillende leuke restaurants en andere eetgelegenheden te vinden. Kies voor één van de terrassen met uitzicht op de haven of het gezellige plein naast het stadhuis. Wil je even aan de drukte ontsnappen? Dan kun je bij restaurant de Peperboom in de binnentuin plaatsnemen, om te dineren in Veere.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Veere ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.