Restaurants in het maritieme Vlissingen

Vlissingen, een stad in Zeeland aan het water met oneindig veel mogelijkheden. De stad is bij velen bekend vanwege de boulevard met het badstrand, de haven, het Bellamypark en het oude centrum. Zeker een stad om te bezoeken als je op vakantie bent in Zeeland of gewoon dagje weg wilt.

De vele restaurants in Vlissingen

Tijdens het winkelen of een dagje uit kun je bij een van de vele restaurants in Vlissingen terecht voor een hapje en een drankje. Aan de haven, op de boulevard en op het Bellamypark, vind je verschillende fijne eettentjes en restaurants. Strijk in de zomer ook eens neer bij een van de strandpaviljoens, zoals bijvoorbeeld Pier 7 in Vlissingen en geniet van de verschillende culinaire gerechten, een middag borrel of een uitgebreide lunch.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Vlissingen ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.