Leuke restaurants in Westkapelle

Helemaal op het westelijkste puntje van Walcheren ligt Westkapelle. Het wordt aan drie zijden omgeven door water en beschermd door de zeedijk. En wat voor een dijk, maar liefst 5 kilometer lang! Favoriet bij veel wandelaars en fietsers.

Alle restaurants in Westkapelle

Voor een actief dagje moet je natuurlijk goed eten. Daarvoor kun je terecht bij één van de strandpaviljoens, of neem een lekker broodje mee van bakker Koppejan voor onderweg. Verder zijn er ook veel restaurants in Westkapelle. Zo kan je terecht bij brasserie de Zeezot aan de Zuidstraat, restaurant Catch of het strandpaviljoen van Westkapelle: Bombaai.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Westkapelle ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.