Restaurants in Zierikzee

Zierikzee is een kleine stad op het eiland Schouwen-Duiveland, maar met ruim 500 monumenten staat Zierikzee wel stevig in de top 10 van Nederlandse monumentale steden. Dit gecombineerd met winkels en gezellige terrassen maakt Zierikzee een fijne bestemming voor een dagje weg of een langer verblijf.

Alle restaurants in Zierikzee

Zierikzee heeft talloze restaurants die de moeite meer dan waard zijn. Niet alleen in het hart van de stad, maar ook net iets buiten het winkelgebied van Zierikzee kun je, met zicht op de haven, bij verschillende restaurants relaxed binnen of buiten op het terras zitten voor een lunch, borrel of diner.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Zierikzee ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.