Restaurants in de populaire badplaats Zoutelanden

Zoutelande is een populaire badplaats op Walcheren. Het strand bij Zoutelande is een van de weinige stranden in Nederland die op het zuiden ligt en daarom wordt het ook wel de Zeeuwse rivièra genoemd. De badplaats heeft naast een prachtig strand nog meer te bieden, zoals fiets- en wandelroutes door de duinen en leuke restaurants.

De leukste restaurants in Zoutelande

Zoutelande heeft een gezellige dorpskern met leuke restaurants en strandpaviljoens. Tijdens de zomermaanden kun je genieten van ontbijt, lunch of diner op een van de vele terrassen. Bijvoorbeeld bij restaurant ‘t Streefkerkse Huis waar je in de duinen kunt dineren, restaurant ZieZo voor een avondvullend diner of strandpaviljoen de Zeeuwse Rivièra met uitzicht over de zee. Wil je even afkoelen tijdens een warme zomerdag? Bestel dan een lekker ijsje bij N’ice aan de voet van de dijk. Een visje eten bij een restaurant of gewoon uit de hand kan uiteraard ook.

ZeelandEet is onderdeel van allyourz. Op dit platform vind je heel veel informatie en inspiratie voor je vrije tijd in Zeeland. Je vindt er de leukste activiteiten, de mooiste natuurgebieden en beste tips voor bijvoorbeeld een dagje winkelen. Bovendien boek je op allyourz de fijnste huisjes, mooiste hotels, vakantieparken en campings. Bezoek Zoutelande ook op allyourz en haal het maximale uit je vrije tijd in Zeeland.