Geef een beoordeling

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Wapen van Zeeland

10:00 - 23:00

Waardering

2.0

Onvoldoende

1 beoordeling
6.0

Keuken

1.0

Service

7.0

Setting

Beoordelingen

2

Matthew Van Oostendorp

- uit Breda

met partner geplaatst op

Brutale bediening

Na gezellig rond te hebben gelopen waren we toe aan een koffie met appel gebak het wapen van Zeeland zag er gezellig uit Na bestellen kregen wij het gebak Dit was waterig en had geen smaak wij hebben dit netjes gemeld en kregen reactie dat het van de rekening gehaald werd hier hebben wij niet op gevraagd maar is wel een passende oplossing echter bij het weg lopen zij de ober hardop deze is al voor 1/3 opgegeten dat kan dan wel Waarom wij de directie hebben aan gesproken en ons verteld werd dat de ober heeft gezegd dat wij gezegd zouden hebben dat het niet te wreten was en wij niet gingen betalen dit is dus niet gebeurd Als ik voor Service en bediening een 0 had kunnen geven had ik het gedaan helaas is dat niet mogelijk kort om ons zie je daar nooit meer
6

Keuken

1

Service

7

Setting

Het Wapen van Zeeland informatie

Over het restaurant

Het Wapen van Zeeland is een gezellig restaurant aan de Ring van Renesse. U herkent het direct aan de aangebouwde serre, waar u het hele jaar door van ieder zonnestraaltje kunt genieten.

Het Wapen van Zeeland stamt uit 1651 en doet al vele jaren dienst als eet- en drinkgelegenheid. Wij zijn een restaurant midden in het centrum van Renesse, tegenover de kerk, waar u tegen betaalbare prijzen lekker kunt eten.

Een romantisch etentje voor twee, pannenkoeken eten met de kinderen, of een compleet familiediner? Door onze flexibele indeling hebben wij altijd een gezellig plaatsje in ons restaurant. ‘s Zomers kunt u heerlijk buiten zitten op ons (verwarmd) terras; in de winter biedt onze serre een prima alternatief.

Jong en oud, voor een hapje of een drankje, een praatje aan de bar of voor een kopje koffie met een krantje, het maakt niet uit: wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant. De vriendelijke bediening en gezellige sfeer zorgen ervoor dat u zich bij ons zeker thuis zult voelen.

Locatie

Korte Reke 1, 4325 AM Renesse (Route)