Geef een beoordeling

  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Wapen van Zeeland

10:00 - 23:00

Waardering

0

Niet beschikbaar

0

Keuken

0

Service

0

Setting

Beoordelingen

Het Wapen van Zeeland informatie

Over het restaurant

Het Wapen van Zeeland is een gezellig restaurant aan de Ring van Renesse. U herkent het direct aan de aangebouwde serre, waar u het hele jaar door van ieder zonnestraaltje kunt genieten.

Het Wapen van Zeeland stamt uit 1651 en doet al vele jaren dienst als eet- en drinkgelegenheid. Wij zijn een restaurant midden in het centrum van Renesse, tegenover de kerk, waar u tegen betaalbare prijzen lekker kunt eten.

Een romantisch etentje voor twee, pannenkoeken eten met de kinderen, of een compleet familiediner? Door onze flexibele indeling hebben wij altijd een gezellig plaatsje in ons restaurant. ‘s Zomers kunt u heerlijk buiten zitten op ons (verwarmd) terras; in de winter biedt onze serre een prima alternatief.

Jong en oud, voor een hapje of een drankje, een praatje aan de bar of voor een kopje koffie met een krantje, het maakt niet uit: wij heten u graag van harte welkom in ons restaurant. De vriendelijke bediening en gezellige sfeer zorgen ervoor dat u zich bij ons zeker thuis zult voelen.

Locatie

Korte Reke 1, 4325 AM Renesse (Route)