Geef een beoordeling

  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klok’uus

09:30 - 20:00
Afhalen

Afhaalinformatie

Vandaag Geopend van 09:30 uur - tot 20:00 uur

Beoordelingen

Klok’uus informatie

Over het restaurant

Terwijl de kinderen spelen luncht of dineer je in een ontspannen omgeving. Ons restaurant kent verschillende ruimtes met elk een eigen thema. Doordat het restaurant grotendeels is afgezonderd van de speelschuur (op een paar tafels in de speelschuur na) kun je in alle rust genieten. Geniet van diverse verrassende gerechten die met passie zijn klaargemaakt door onze chef en zijn team. De gerechten worden bereid met verse en eerlijke streekproducten.

Gezellig dineren terwijl de kinderen spelen in de binnen- en buitenspeeltuin? Wanneer je na 17:00 uur binnenkomt om te dineren is de entree voor de binnen- en buitenspeeltuin gratis.

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 09:30 - 20:00

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:30 - 21:30

Zaterdag 09:30 - 21:30

Zondag 09:30 - 20:00

Contactgegevens

Locatie

Wissekerkseweg 6, 4458 SH ‘s-Heer Arendskerke (Route)