Geef een beoordeling

  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nolet’s Vistro

11:30 - 21:00
Afhalen

Waardering

1.0

Onvoldoende

1 beoordeling
1.0

Keuken

1.0

Service

1.0

Setting

Beoordelingen

1

Doppie57

- uit Kruiningen

met partner geplaatst op

Waar blijft onze bestelling?

Om 11.37 uur per mail een bestelling geplaatst, tel nr stond in de mail plus de vraag om de bestelling te bevestigen voor vandaag afhalen 16.30 uur ... nu 19.25 uur nog steeds niets gehoord, gelukkig hebben we een Aldi in de buurt
1

Keuken

1

Service

1

Setting

Nolet’s Vistro informatie

Specialiteiten

Over het restaurant

Nolet’s Vistro is in 1987 begonnen als een mosselrestaurant. Later breidde de familie de kaart uit met eenvoudige regionale gerechten.

Met kernwoorden als: Betaalbaar, snel, vers en puur. Is Nolet’s Vistro uw adres voor zowel zakenlunch, groepsbijeenkomst of voor een gezellig etentje met vrienden of familie. Nolet’s Vistro serveert mooie verse en streekgebonden producten van de Oosterschelde en omgeving.

Ons team ziet er naar uit u te mogen verwelkomen in de Vistro!

Locatie

Burgemeester Sinkelaan 6, 4401 AL Yerseke (Route)