Geef een beoordeling

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pier 7 Zandpaviljoen

10:00 - 22:00

Beoordelingen

Pier 7 Zandpaviljoen informatie

Over het restaurant

Eten, drinken, borrelen, overnachten; het kan allemaal met de voetjes in het zand. De beachrooms (variërend van 2 persoons tot familiekamers) zitten onder de boulevard, samen met het restaurant en de keuken. In totaal beslaat het meer dan 1000m2 aan horeca. Echter focussen wij ons niet alleen op horeca, maar ook op evenementen (Rescue vlissingen & Strandcros), gaan wij ook de samenwerking met scholen en sport verenigingen aan.

Zandpaviljoen Pier 7 is een restaurant gelegen op het strand. Het draait hier dus om lekker te eten en te drinken met de voetjes in het zand. Kom je net uit de zee? Geen probleem, bij ons schuif je zo aan in je zwembroek, of haal je een lekker frietje of kibbelingetje bij onze take away om die vervolgens op je handdoek op het strand op te eten. Vaste gasten kennen ons personeel en gezelligheid staat centraal in combinatie met lekker eten. Denk hierbij een hamburger, kipsate, mosselen & kibbeling met een goede portie friet en salade. Maar in de winter kan je ook heerlijk dineren met een hertenbiefstuk, doradefilet of parelhoen. Voor ieder wat wils!

Door twee jaar op kleine schaal proef te draaien op het strand zijn we er al achter gekomen dat er heel veel vraag is naar deze manier van uit eten gaan. Lekker eten op een mooie plek en geholpen worden door een gezellig team!

Ons paviljoen is goed bereikbaar voor iedereen. Door onze mindervalide opgang met hellingbaan, vlonders over het strand, parkeermogelijkheden voor auto’s, scooters, fietsen en de makkelijke bereikbaarheid met de bus kan iedereen bij ons terecht! We hebben zelfs speciale tafels op de Pier, speciaal gereserveerd voor mindervaliden.
Sea you soon!

Locatie

Boulevard Evertsen 1, 4382 AG Vlissingen (Route)