Geef een beoordeling

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PINTX Bar & Kitchen

11:00 - 23:00

Waardering

7.0
7.0

Keuken

6.5

Service

8.5

Setting

Beoordelingen

4

Hans van Uden

- uit Tilburg

met vrienden geplaatst op

Ordinaire snackbar.

Veel te dute prijzen voor simpele gerechten. Slechte bediening vaak. Ooit een veelbelovend restaurant met geweldige gerechten, daar is niets meer van over. Sluiten deze zaak.
4

Keuken

3

Service

7

Setting

10

Cherilyn

- uit Vlissingen

met partner geplaatst op

Toprestaurant op een toplocatie

In het gezellige centrum van Renesse (op loopafstand van een grote gratis parkeerplaats) een heerlijk relaxed en bruisend restaurant. Vele heerlijke gerechtjes die je gemakkelijk kan delen, en heerlijke producten die hiervoor worden gebruikt. De kaart wisselt met regelmaat, wat ook nog eens heel leuk is om bij een lekkere borrel - want de drankenkaart is ook zéér uitgebreid met ieder wat wils - regelmatig wat nieuws te proberen! Binnen is de zaak onherkenbaar veranderd, het oude Trinity herken je er absoluut niet meer in terug. Het heeft een luxe en toch jonge uitstraling met zelfs een unieke lounge hoek! De bendiening is top, en komen regelmatig bij je kijken en vragen of alles nog naar wens is! Ben je in de buurt, ga hier langs! Je zal niet telleur gesteld worden!
10

Keuken

10

Service

10

Setting

PINTX Bar & Kitchen informatie

Specialiteiten

Over het restaurant

Share with love, share with friends, share food! bij pintx kom je samen op ieder moment van de dag. Wereldse smaken in een internationaal concept. Pintx is rauw en puur maar wel met een lief randje!

Pintx serveert wereldse gerechten in pintxos porties. Ons concept is gebaseerd op de spaanse eetcultuur met smaken van over de hele wereld. Delen is de sleutel om ons concept te ontdekken, so don’t be selfish!

Locatie

Hogezoom 181, 4325 BH Renesse (Route)