Geef een beoordeling

  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restaurant Spetters *

Beoordelingen

Inge Huizing

- uit Sint Anna ter Muiden

met een groep geplaatst op

Wij hadden in de coronatijd gebruik gemaakt van de take-away en het plateau vistamare besteld en gekookte kreeft. We konden het afhalen in Sluis, wat voor ons heel handig was. We kregen een prachtig opgemaakte schaal waar al het heerlijks op ijs lag uitgestald. Alles was ontzettend lekker, de oesters waren de lekkerste die we ooit hebben geproefd. Heel hartelijk dank.

Restaurant Spetters * informatie

Specialiteiten

Over het restaurant

Ons gastronomisch restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand aan de jachthaven in Breskens. Het biedt plaats aan 50 personen en heeft een geweldig uitzicht over de jachthaven en de Westerschelde. Naast geweldig eten, geniet u hier dus ook van een uniek panorama.

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag Gesloten

Donderdag Gesloten

Vrijdag Gesloten

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

Contactgegevens

Locatie

Kaai 5, 4511 RC Breskens (Route)