Geef een beoordeling

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Restaurant ZieZo

10:00 - 22:30
Afhalen

Beoordelingen

Restaurant ZieZo informatie

Specialiteiten

Over het restaurant

Welkom bij Restaurant ZieZo. De plek voor sfeermakers en fijnproevers! In ons Zeeuwse restaurant staat proeven, genieten en gezelligheid in een strand ambiance bovenaan. Als echte Zeeuwen werken wij natuurlijk met de beste en mooiste producten. Producten met een goed verhaal. Met zorg voor dier en milieu.

Wat hebben we voor je in petto:
– Binnen en buiten genieten in Zeeuwse strandsferen.
– Proef om al je zintuigen te prikkelen
– Geniet van diverse, verse gerechten
– Uitgebreide bierkaart
– Uitgebreide wijnkaart. Onze wijnen zijn samen met een vinoloog en wijnhuis zorgvuldig uitgezocht en afgestemd op onze gerechten.

Ontbijt 10.00 – 12.00
Een goede start van de dag is het halve werk. Heerlijk genieten van de zon met een kop Ijzersterke koffie. Op ons sunrise ontbijt menu heb je ruime keus uit zoet, gezond en hartig. Van smoothiebowls tot fluffy pancakes. Wil je hiervan genieten tijdens de vroege uurtjes op het strand? Geen probleem. Met ZieZo to go maken we lekkere ontbijt/lunch en of diner pakketjes om mee te nemen naar waar jij wilt! Check onze ZieZo app!

Lunch: 11.30 – 15.30
Liever lekker lunchen? Onze lunchkaart biedt een ruime keus uit verschillende lunchgerechten! Van een rijk belegde sandwich of luxe broodje, ambachtelijke kroketten tot een Zeeuwse vis salade. Liever uitgebreid lunchen? Dat kan! Wij serveren tijdens de lunch ook een deel van onze diner kaart.
Meenemen naar huis of bijv. naar het strand? Net als ons ontbijtmenu, kan dit ook! Check onze app.

Diner 17.00 – 23.00
Sunset! De stranden lopen langzaam leeg. Tijd om je op te maken voor een avond ‘culinair’ genieten. In Zeeuwse sunset ambiance serveren we het verse uit Zeeland. Één van onze koks is groot vis fanaat en zal ook u proberen te bekoren. Daarnaast serveren we uiteraard ook mooie vleesgerechten en is er natuurlijk ook aan de vegetariërs en de kleine gasten gedacht.

Wat wij ook nog doen:
– Jouw meeting verzorgen!
– Van jouw borrel een schitterend feest maken!
– Babyshower- en/of high-tea? Ook geen probleem! Wij maken hiervan een vrolijk aangeklede party!

Overleg met ons en wij zorgen dat het geregeld wordt!

Locatie

Langstraat 29, 4374 AN Zoutelande (Route)