Geef een beoordeling

  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

So If

12:00 - 00:00
Afhalen

Waardering

0

Niet beschikbaar

0

Keuken

0

Service

0

Setting

Beoordelingen

So If informatie

Over het restaurant

Soif is een trendy maar toch huiselijk café/restaurant in het centrum van Vlissingen. Je kunt bij ons terecht voor een fantastisch verzorgde lunch of diner, een gezellige borrel of een middagje high tea’en!

Naast de gerechten op de kaart bieden wij iedere dag een meer uitgebreid dagmenu, de visvangst van de dag en een nieuwe daghap aan.

Natuurlijk kunt u bij ons ook langskomen voor een drankje. Een goed glas wijn of heerlijk koud biertje op het terras wellicht? Of een avondje genieten met gevarieerde muziek op de achtergrond in het gezellige café? In Soif kan het allemaal!
Daarnaast organiseren wij om de zoveel tijd een thema-avond. Van after-work borrels en walking dinners tot dansavonden.

Locatie

Bellamypark 14, 4381 CJ Vlissingen (Route)