Geef een beoordeling

  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

The Green Parrot Renesse

Bezorging
Afhalen
Min. €25.00

Menu

Het menu kun je op de website van The Green Parrot Renesse bekijken.

Beoordelingen

Meer Informatie

Met variatie aan gerechten en een goede prijs & kwaliteit verhouding bent u van Harte Welkom bij The Green Parrot in Renesse. Eigenaren Ray Davila & Lois Sluijs heten u van harte welkom voor een fantastisch etentje in ons Tex-Mex restaurant. U zult in onze menukaart een variatie vinden van Mexicaanse klassiekers & heerlijke gerechten van de grill. Fajita’s, Quesadilla’s, Nacho’s, malse Steaks & sappige Spareribs is zomaar een greep uit onze kaart. Maar ook aan de vis liefhebbers hebben wij gedacht. Zalm van de grill en Scampi Rosamalia vallen ook onder de populaire gerechten.

Adres & contactgegevens

Oude Moolweg 11

4325 EA Renesse

Route

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag Gesloten

Donderdag Gesloten

Vrijdag Gesloten

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten