Geef een beoordeling

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitspanning De Goederenloods

08:00 - 23:00

Beoordelingen

Uitspanning De Goederenloods informatie

Over het restaurant

Onze Goederenloods komt uit het jaar 1870 en stond vroeger op het emplacement van het station Middelburg. In 2001 is de Goederenloods in zijn geheel opgelicht en verplaatst naar het terrein in Goes. In Goes is de loods in gebruik genomen als een geweldig mooi party en evenementencentrum, waar menig feestje heeft plaatsgevonden.

Wij staan bekend door de mogelijkheden voor groepen op maat, waardoor het goed mogelijk is om uw evenement of feest aan het beschikbare budget aan te passen. Naast onze groepen op maat, hebben wij ook diverse arrangementen voor huwelijksfeesten, vergaderingen, familiefeesten, baby showers en ga zo maar door. Wij kunnen uw gasten voorzien van een zalig dinerbuffet met 3 gangen of juist enkel van de lekkerste hapjes en drankjes om het evenement helemaal compleet te maken. Feest bij u thuis? Geen probleem! Graag komen wij aanrijden met onze foodtruck ‘’Culi Kever’’ om het feest extra sfeer te geven en uw gasten lekker te verwennen in streetfood style

Naast dit allemaal, toveren wij 3 maanden per jaar Uitspanning de Goederenloods om tot een Pannenkoeken loods! U kunt hier de lekkerste pannenkoeken eten gemaakt volgens eigen recept! De pannenkoekenloods is gevestigd op het emplacement van Stoomtreinmuseum Goes Borsele, hierdoor kunt u dit perfect combineren met een ritje met de stoomtrein.

Uitspanning de Goederenloods is gelegen aan de Albert plesmanweg 23, goed bereikbaar via de N256 of A58 met ruim voldoende gratis parkeerplek.

Mogen wij met u en uw gasten mooie herinneringen maken?

Locatie

Albert Plesmanweg 23, 4462 GC Goes (Route)