Geef een beoordeling

  • Jouw beoordeling

  • Wat voor cijfer geef jij?

  • Een persoonlijke touch

  • We plaatsen de naam op onze site bij de review, precies zoals je deze hier invoert. Dus als je het bijvoorbeeld niet prettig vind om met jouw voor -en achternaam op de site te staan, dan voer je alleen jouw voornaam in, of Dhr. Jansen of bijv Fam. Jansen.
  • Je e-mailadres wordt niet bij de beoordeling vermeld! We sturen je op dit e-mailadres een bericht om jouw beoordeling te bevestigen. Het adres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wooncafé

09:30 - 17:00

Waardering

0

Niet beschikbaar

0

Keuken

0

Service

0

Setting

Beoordelingen

Wooncafé informatie

Specialiteiten

Over het restaurant

Wooncafé is gevestigd in een monumentaal pand. Dit pand was voorheen een kerk waarvan de kosterswoning is blijven staan na de renovatie.

Marion Schroevers werkte eerst als werknemer in een andere branche.
Haar ouders hebben Wooncafé opgericht. Wooncafé en Decorette onder één dak. Wonen en gezellig lunchen onder het genot van een lekkere koffie tijdens het zoeken naar een leuk behangetje!

Haar ouders namen na een aantal jaren het besluit om het Wooncafé te gaan verkopen. Marion dacht aan overnemen maar hoe! Met totaal geen horeca ervaring. Maar ze heeft de sprong in het diepe gemaakt met als motto waar een wil is en je kunt alles leren.

En hoe! Ze bestaan dit jaar 19 jaar.Wooncafé staat voor lekkere, mooie en kwalitatief goede producten.

Locatie

Segeersstraat 13, 4331 JM Middelburg (Route)